Onze visie

Wat houdt onze visie in?

Onze klanten gebruiken onze facilitaire oplossingen om hun globale doelstellingen te bereiken. Onze dienstverlening heeft reeds bewezen dat zij steeds in staat zijn om flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit te garanderen.

We zien er op toe dat u als klant geen zorgen hoeft te maken en zich eenvoudig op uw dagelijkse werk en core business kunt focussen. Onze medewerkers analyseren en definiëren met de nodige expertise uw wensen en noden. Dankzij onze knowhow zorgen we voor professionele oplossingen op maat die we ook nog eens in de praktijk omzetten.

Vanuit welk principe streven we onze visie na?

We gaan steeds uit van het principe ‘customise & supervise’. Aangezien elke klant zijn eigen facilitaire noden heeft, afhankelijk van zijn bedrijfsstructuur, -waarden, -beleid, enz. combineert Group Limas haar ervaring en kennis met de noden van de klant. Zo kunnen ze genieten van een aangename omgeving waarin respect is voor veiligheid, ecologie, esthetiek en hygiëne . Elk Facilityship wordt steeds begeleid door een lid van onze dienst support. Dat is voor ons namelijk een garantie om het succes met onze klanten te delen. Niet alleen leveren wij facilitaire experten, wij bieden een totaaloplossing voor al uw courante en niet-courante facilitaire behoeften.

Wij zorgen volledig voor uw omgeving.

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Limas facilities heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning.

TOP