Onze klanten gebruiken onze facilitaire oplossingen om hun globale doelstellingen te bereiken. Onze dienstverlening heeft haar doeltreffendheid reeds bewezen bij het realiseren van de omgeving van onze klanten. De meerwaarde van onze ontzorging is te vinden in het feit dat ze individueel wordt aangepast aan de noden en wensen van onze klanten. Door onze supervisie vergemakkelijken we het dagelijkse werk van onze klanten zodat die zich op hun core kunnen richten. Onze experten analyseren en definiëren de wensen en noden van onze klanten om ze vervolgens te koppelen met onze know en om te zetten in de praktijk.

Omdat we een middelgrote onderneming zijn, hebben we de structuur om flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit te garanderen.

CUSTOMISE AND SUPERVISE

Dit is ons uitgangspunt. Aangezien elke klant zijn eigen facilitaire noden heeft, afhankelijk van zijn bedrijfsstructuur, -waarden, -beleid, enz. combineert Group Limas haar ervaring en kennis met de noden van de klant. Zo kunnen ze genieten van een aangename omgeving waarin respect is voor veiligheid, ecologie, esthetiek en hygiëne . Elk 'Facilityship' wordt steeds begeleid door een lid van onze dienst support. Dit is voor ons een garantie om het succes met onze klanten te delen. Niet alleen leveren wij facilitaire experten, wij bieden een totaaloplossing voor al uw courante en niet courante facilitaire behoeften.