Onze techniekers staan 365 dagen per jaar, 24 uur per dag ter beschikking.

Constant kunnen er zaken opduiken die experts vragen om dringend opgelost te worden. Onze medewerkers staan 24u op 24 en 7 dagen op 7 klaar om u te helpen bij urgenties. Dankzij deze flexibele service hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de nodige onderhoudswerken in uw gebouw en op uw terreinen worden uitgevoerd. Steeds met deskundigheid en oog voor detail.

Maar we hebben nog meer voor u.

Opdrachten en aanvragen worden geregistreerd in onze knowledge database waarbij onze klanten met de gewenste frequentie geïnformeerd worden.

Onze klanten doen  een beroep op onze servicedesk om hun te ontzorgen, te laten ondersteunen op vlak van allerhande technische vragen, status van een opdracht of het  totaalbeheer van hun opdrachten gestoeld op de overeengekomen SLA”s. Gezien de ruime expertise binnen onze diverse professionele oplossingen kunnen wij onze opdrachtgevers ten allen tijde ondersteunen.   Onze eerste lijn medewerkers kennen meestal de oplossing voor de vaak voorkomende problemen en voor  de minder courante vragen informeren zij zich bij onze experten.  Onze desk vormt een meerwaarde voor onze klanten tijdens het bezigen met hun core business.

  • Technical support
  • Order support & status
  • 3rd party support
  • request fulfilment
  • general order and request management

Limas facilities in Schelle vertelt u graag meer over onze diensten. Vraag een vrijblijvende offerte voor meer informatie.