Onze unit housekeeping is gespecialiseerd in alle aspecten van de hotelschoonmaak. Door onze “tailor made” aanpak kunnen we u een flexibel pakket aanbieden dat aan de specifieke wensen van uw gasten en uw hotel voldoet.

Voor ons is het prioritair om u en uw gasten een propere, aangename omgeving te garanderen en de verwachtingen op gebied van hygiëne te overtreffen.

HOUSEKEEPING AS A SERVICE

Onderstaande diensten zijn onderdeel van deze service. Uiteraard zijn andere vereisten steeds implementeerbaar.

- Schoonmaak hotelkamers (vaste prijs per kamer of in regie)
- Schoonmaak publieke ruimten
- Turndownservice
- Minibar nazicht & aanvulling
- Kwaliteitscontrole
- Tapijtreininging
- Glazen was
- Linnenlogistiek

HOTEL MAINTENANCE

Naast het verzorgen van een naadloze oplossing voor uw housekeeping kan Group Limas ook instaan voor het onderhoud van uw hotel, van kleine herstellingen tot grotere renovaties. Maar ook frequente onderhoudsnoden kunnen opgenomen worden in de diensten formule.

- Speciaal onderhoud (opstartpoets bij nieuwbouw of na renovatie)
- Frequent onderhoud
- Kleine en grote herstellingen
- Grotere renovaties

MANAGEMENT AS A SERVICE

Heeft u al een interne housekeepingsploeg maar mist u de nodige begeleiding en sturing? Geen probleem, Limas Housekeeping heeft de nodige ervaring in de begeleiding en sturing van housekeepingsploegen. Zowel operationeel als administratief. In een samenwerking zorgen we steeds voor een eenvoudig en transparant overzicht door middel van rapportages.

CONSULTING EN COACHING

Onze housekeeping experts staan tot uw dienst voor consultancy en coaching van uw interne housekeeping

VERSCHILLENDE FORMULES

Aangezien wij steeds streven naar dienstverlening op maat, kunnen we u verschillende formules aanbieden. Contacteer ons voor meer informatie.