Cleaning services

Imago van uw bedrijf is belangrijk voor u, netheid toch ook?

Industrieel onderhoud

Industrieel onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf efficiënt en productief blijft, is het aangeraden om regelmatig uw industriële installaties te onderhouden. Onze experten helpen u graag met zowel klein als groot onderhoud van uw bedrijfsinstallaties.

ONTDEK ONZE ONDERHOUDSDIENSTEN +
Schoonmaak

Schoonmaak

Iedereen houdt wel van een nette en opgeruimde omgeving. Onze medewerkers kunnen u daar zeker bij helpen. Samen maken we een schoonmaakplanning op die het best bij de noden van uw bedrijf past.

ONTDEK ONZE SCHOONMAAKDIENSTEN +
Tapijtreiniging

Tapijtreiniging

Heeft uw tapijt al heel wat vuile voeten moeten verwerken? Vergeet die dan zeker niet eens grondig te laten reinigen. Dankzij onze efficiënte manier van zuivering en onze hoogwaardige producten wordt u tapijt weer zo goed als nieuw.

ONTDEK ONZE TAPIJTREINIGING +
Dieptereiniging

Dieptereiniging

Op zoek naar vaklui die een dieptereiniging perfect kan voltooien? Dan kunnen we u hiermee helpen. Onze dieptereiningsexperten zorgen voor het reinigen van sanitair, afzuigsystemen en ventilatie.

ONTDEK ONZE REINIGINGSDIENSTEN +
Glasonderhoud

Glasonderhoud

De ramen zijn een blik naar de wereld, maar ook in uw bedrijf. Zorg er daarom voor dat ze steeds proper zijn. Onze cleaning service helpt u graag om uw ramen op regelmatige tijdstippen schoon te maken.

ONTDEK ONS GLASONDERHOUD +
Housekeeping

Housekeeping

Nood aan gespecialiseerde housekeeping voor uw hotel? We verzorgen niet enkel de schoonmaak binnen het hotel, maar we staan ook in voor het onderhoud en renovatie van het gebouw.

ONTDEK ONZE HOUSEKEEPING DIENSTEN +

Wij zorgen volledig voor uw omgeving.

U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers want bij Limas facilities heeft u één aanspreekpunt en een garantie voor permanente ondersteuning.

Limas Pest control programma

Account aanmaken

Uw gegevens vergeten?

TOP