Page not found

ONGEDIERTEBESTRIJDING 24/7


ONGEDIERTEBESTRIJDING 24/7

 

Ieder gebouw of terrein heeft baat bij ongediertebeheersing. Vroeg of laat kan iedereen met ongedierte in contact komen. Een plaag kan een negatieve impact hebben op uw omgeving en imago.  Bovendien kunnen prestaties, product en continuïteit eronder lijden.

Insecten en knaagdieren zijn bovendien dragers van allerlei besmettelijke ziekten en dus gevaarlijk voor de gezondheid en hygiëne. Ongediertepreventie & ongediertebestrijding is dan ook voor verschillende sectoren wettelijk verplicht. 

De divisie ongediertebestrijding van Group Limas is toonaangevend in de ongediertepreventie en ongediertebestrijdingZe zijn actief in verschillende sectoren; horeca, logistiek, health care & pharma, voeding, kantoren… 

WERKING

Omdat de omgeving van klanten telkens anders is, stelt Group Limas altijd eerst een diagnose ter plekke. Aan de hand hiervan wordt een werkplan op maat uitgewerkt.

Omdat de afdeling ongediertebestrijding steeds vertrekt vanuit die individuele aanpak, kan de beste oplossing gekozen worden voor ongediertebestrijding. 

GARANTIEWAARBORG

Soms zijn er voor ongediertebestrijding meerdere ingrepen nodig. Daarom dat Group Limas uw situatie blijft opvolgen via hun monitoringsysteem. Indien hieruit blijkt dat er extra behandelingen nodig zijn, zal de expert zo snel mogelijk tot op de site komen. Deze extra interventies zijn inbegrepen in het pakket van uw overeenkomst met Group Limas. Group Limas garandeert bovendien een 100% correcte opvolging voor uw audits.

LPCP

Om het ongedierteprobleem te monitoren gebruikt de dienst ongediertebestrijding een real time rapporteringsysteem dat modulair is aan uw behoeften. Het is een eenvoudige manier tot realisatie van de kwaliteit van uw omgeving.

  • Risico inventarisatie 

  • Aanbevelingen 

  • Bezoekrapportage

  • 24/7 monitoring 

GRATIS OFFERTE

Hebt u interesse in één van onze diensten? We contacteren u snel voor een gratis offerte op uw maat.

Naam
Gemeente
E-mail
Telefoon
Ik heb interesse in:

Bewezen Referenties

“Heb je een specifiek probleem waar je geen antwoord op vindt? Limas Facilities beweegt hemel en aarde om een concrete oplossing te zoeken.”

- Fernand van Meerbeeck -

“Het is ongelooflijk handig dat ze bij Limas het hele takenpakket aanbieden om mijn eigendommen te onderhouden. ”

- Sally Mermans -

“Ik had zo'n specifieke vraag voor mijn woning dat ik dacht dat niemand mij zou kunnen helpen. Tot ik Limas Facilities vond!”

- Kurt Broeckmans -

NIEUWS & TIPS


Schrijf je in om op de hoogte gehouden te worden van handige tips en tijdelijke promoties.