PROPERTY SERVICES : HYGIËNE


HYGIËNE

 
Naast algemene schoonmaakwerken biedt Group Limas ook gespecialiseerde oplossingen voor het bewaren van de hygiëne op de werkplek. U kan bijvoorbeeld uw sanitaire benodigdheden door ons laten beheren en aanvullen. Weer een zorg minder voor u of uw werknemers.

DIEPTEREINIGING

Ook voor een dieptereiniging kan u op ons rekenen. Vooral voor bedrijven die werken met voeding of medische artikelen is het van het allerhoogste belang dat uw werkvloer smetteloos is en wordt gehouden. Een dieptereiniging zorgt er ook voor dat het dagelijkse schoonmaakwerk vereenvoudigd en de brandveiligheid verhoogt wordt.

TAPIJTREINIGING

Bij huisstofmijt, vet-, drank- of andere vlekken volstaat alleen een stofzuiger niet. Vuildeeltjes maken uw tapijt tot een voedingsbodem voor bacteriën en tasten de vezels aan. Hierdoor slijt uw tapijt sneller en worden kleuren grauw. 

Het is aangeraden uw tapijt of vasttapijt op regelmatige basis een reiniging tot diep in de vezel. Zo wordt de levensduur van uw tapijt verlengd en verhoogt u de hygiëne van uw omgeving.

Vraag meer informatie

GRATIS OFFERTE

Hebt u interesse in één van onze diensten? We contacteren u snel voor een gratis offerte op uw maat.

Naam
Gemeente
E-mail
Telefoon
Ik heb interesse in:

Bewezen Referenties

“Heb je een specifiek probleem waar je geen antwoord op vindt? Limas Facilities beweegt hemel en aarde om een concrete oplossing te zoeken.”

- Fernand van Meerbeeck -

“Het is ongelooflijk handig dat ze bij Limas het hele takenpakket aanbieden om mijn eigendommen te onderhouden. ”

- Sally Mermans -

“Ik had zo'n specifieke vraag voor mijn woning dat ik dacht dat niemand mij zou kunnen helpen. Tot ik Limas Facilities vond!”

- Kurt Broeckmans -

NIEUWS & TIPS


Schrijf je in om op de hoogte gehouden te worden van handige tips en tijdelijke promoties.