PROJECT SERVICES : RENOVATIE


RENOVATIE

 
Een frequent onderhoud van uw bedrijfsomgeving kan wonderen doen voor uw gebouwen en materiaal. Na verloop van tijd kan het echter onvermijdelijk worden dat er hier en daar structurele aanpassingen moeten gebeuren. Of misschien bent u na al die jaren uitgekeken op uw interieur en is het dringend tijd voor vernieuwing?

Onder Project Services bundelt Group Limas alle diensten die betrekking hebben tot renovatiewerken. U kan bij ons terecht voor het uitvoeren van individuele werkzaamheden of voor de coördinatie en uitvoering van een volledige re-styling.

GYPROC / SYSTEEMPLAFONDS / WANDEN

Deel op eenvoudige wijze uw werkruimtes opnieuw in door het gebruik van Gyproc wanden of zorg ervoor dat je oude, versleten muren een facelift krijgen zodat ze weer jaren mee kunnen. Het plaatsen van een systeemplafond laat u toe om dezelfde verbetering uit te voeren aan uw plafonds.

De voordelen van deze systemen zijn dat ze snel en eenvoudig te installeren zijn. Zo kan u op efficiënte wijze uw interieur een volledig nieuwe look geven. De door ons gebruikte materialen zijn bovendien geluidsisolerend, brandveilig en duurzaam. 

SANITAIRE WERKEN

Of u een nieuwe sanitaire installatie wilt aanleggen of uw huidige installatie wilt laten herstellen, Group Limas heeft voor u de nodige ervaring en kennis in huis. We plaatsen leidingen en installaties in kantoorgebouwen, bedrijfshallen of volledige gebouwen. Kies voor een veilige en complete oplossing door te kiezen voor de expertise van ons Project Services-team

SCHILDERWERKEN

Na vele jaren bent u uitgekeken op uw interieur of u heeft net verbouwingen achter de rug en wilt u het geheel opfrissen met een frisse verflaag? Onze medewerkers zorgen voor een professionele voorbereiding van het grondvlak. Hierdoor kunnen ze nadien efficiënt een perfect resultaat afleveren. Bovendien zorgen ze ervoor dat alles proper afgewerkt en achtergelaten wordt.

SCHRIJNWERK

Zowel voor kleine herstelling aan ramen en deuren of voor volledig nieuw maatwerk bent u ook bij Group Limas aan het juiste adres. Onze specialisten bespreken eerst met u de specifieke noden van het project en gaan daarna aan de slag om uw wensen te helpen verwezenlijken.

Vraag meer informatie

GRATIS OFFERTE

Hebt u interesse in één van onze diensten? We contacteren u snel voor een gratis offerte op uw maat.

Naam
Gemeente
E-mail
Telefoon
Ik heb interesse in:

Bewezen Referenties

“Heb je een specifiek probleem waar je geen antwoord op vindt? Limas Facilities beweegt hemel en aarde om een concrete oplossing te zoeken.”

- Fernand van Meerbeeck -

“Het is ongelooflijk handig dat ze bij Limas het hele takenpakket aanbieden om mijn eigendommen te onderhouden. ”

- Sally Mermans -

“Ik had zo'n specifieke vraag voor mijn woning dat ik dacht dat niemand mij zou kunnen helpen. Tot ik Limas Facilities vond!”

- Kurt Broeckmans -

NIEUWS & TIPS


Schrijf je in om op de hoogte gehouden te worden van handige tips en tijdelijke promoties.