ONZE VISIE


Onze klanten gebruiken onze facilitaire oplossingen om hun globale doelstellingen te bereiken. Onze facilitaire oplossingen hebben hun doeltreffendheid reeds bewezen bij het realiseren van de omgeving van onze klanten. De waarde van onze diensten is te vinden in het feit dat ze individueel worden aangepast aan onze klanten. Door onze supervisie vergemakkelijken we het dagelijkse werk van onze klant zodat die zich op zijn core business kan richten. Onze experten analyseren en definiëren de wensen en noden van onze klanten om ze in de praktijk te kunnen omzetten.

Omdat we een middelgrote onderneming zijn, hebben we de structuur om flexibel te zijn, continuïteit en kwaliteit te bieden. Beslissingen kunnen bovendien snel en gemakkelijk genomen worden. Het kennen van onze klanten en ons personeel is dan ook heel belangrijk voor ons.

CUSTOMISE AND SUPERVISE

Dit is ons uitgangspunt aangezien elke klant zijn eigen facilitaire noden heeft, afhankelijk van zijn bedrijfsstructuur, -waarden, -beleid,... Group Limas combineert haar ervaring en kennis met de noden van de klant. Zo kunnen ze genieten van een aangename omgeving waar respect is voor veiligheid en ecologie. Elke 'Facilityship' wordt steeds begeleid door een lid van onze supportdienst. Niet alleen leveren wij facilitaire experten, ook houden we steeds toezicht op hun activiteiten en bieden we oplossing aan voor niet courante uitdagingen. Dit is voor ons een garantie om het succes met onze klanten te delen.

GRATIS OFFERTE

Hebt u interesse in één van onze diensten? We contacteren u snel voor een gratis offerte op uw maat.

Naam
Gemeente
E-mail
Telefoon
Ik heb interesse in:

Bewezen Referenties

“Heb je een specifiek probleem waar je geen antwoord op vindt? Limas Facilities beweegt hemel en aarde om een concrete oplossing te zoeken.”

- Fernand van Meerbeeck -

“Het is ongelooflijk handig dat ze bij Limas het hele takenpakket aanbieden om mijn eigendommen te onderhouden. ”

- Sally Mermans -

“Ik had zo'n specifieke vraag voor mijn woning dat ik dacht dat niemand mij zou kunnen helpen. Tot ik Limas Facilities vond!”

- Kurt Broeckmans -

NIEUWS & TIPS


Schrijf je in om op de hoogte gehouden te worden van handige tips en tijdelijke promoties.