Ongediertebestrijding 24/7

Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding in AntwerpenIeder gebouw of terrein heeft baat bij ongediertebeheersing. Vroeg of laat kan iedereen met ongedierte in contact komen. Een plaag kan een negatieve impact hebben op uw omgeving en imago.  Bovendien kunnen prestaties, product en continuïteit eronder lijden.

Insecten en knaagdieren zijn bovendien dragers van allerlei besmettelijke ziekten en dus gevaarlijk voor de gezondheid en hygiëne. Ongediertepreventie & ongediertebestrijding is dan ook voor verschillende sectoren wettelijk verplicht. 

De divisie ongediertebestrijding van Group Limas is toonaangevend in de ongediertepreventie en ongediertebestrijdingZe zijn actief in verschillende sectoren; horeca, logistiek, health care & pharma, voeding, kantoren… 

 

Ongediertebestrijding door Group Limas

Werking

Omdat de omgeving van klanten telkens anders is, stelt Group Limas altijd eerst een diagnose ter plekke. Aan de hand hiervan wordt een werkplan op maat uitgewerkt.

Omdat de afdeling ongediertebestrijding steeds vertrekt vanuit die individuele aanpak, kan de beste oplossing gekozen worden voor ongediertebestrijding. 

 

 

Garantiewaarborg

Ongediertebestrijding

Soms zijn er voor ongediertebestrijding meerdere ingrepen nodig. Daarom dat Group Limas uw situatie blijft opvolgen via hun monitoringsysteem. Indien hieruit blijkt dat er extra behandelingen nodig zijn, zal de expert zo snel mogelijk tot op de site komen. Deze extra interventies zijn inbegrepen in het pakket van uw overeenkomst met Group Limas. Group Limas garandeert bovendien een 100% correcte opvolging voor uw audits.

 

LPCP

Om het ongedierteprobleem te monitoren gebruikt de dienst ongediertebestrijding een real time rapporteringsysteem dat modulair is aan uw behoeften. Het is een eenvoudige manier tot realisatie van de kwaliteit van uw omgeving.

  • Risico inventarisatie 
  • Aanbevelingen 
  • Bezoekrapportage
  • 24/7 monitoring 

Neem nu actie

+32 3 298 01 01

We zijn 24/24 en 7/7 bereikbaar.

Laat je bellen door ons:

Naam
Gemeente
E-mail
Telefoon
Ik heb interesse in: