Realisatie van uw omgeving


 

Het is onze missie om de werk- en persoonlijke omgeving van onze klanten zo aangenaam mogelijk te maken. Dit doen we door het beheer van uw gebouw uit handen te nemen, waardoor u zich kan focussen op de corebusiness en dagelijkse activiteiten van uw firma.  U hoeft niet op zoek te gaan naar diverse leveranciers, één aanspreekpunt en een garantie voor een permanente ondersteuning.

Customise & Supervise

Omdat iedere klant andere noden en wensen heeft, is het uitgangspunt van onze service dat we op uw maat werken. Samen met u bespreken we alle services waar u gebruik van wenst te maken. Hierna stellen we een gepersonaliseerd schema op voor de uitvoering en opvolging van alle diensten. Onze supportafdeling volgt bovendien alle werkzaamheden voor u op en grijpt in waar nodig.

Op die manier bent u steeds verzekerd van een uitstekende dienstverlening en heeft u een duidelijk aanspreekpunt voor het beheer van uw eigendom. Zelf noemen we dit 'facilityship', een combinatie van de woorden facility en partnership. Hiermee geven we aan dat u, als klant, bij ons steeds centraal staat.

Mission statement