CLEANING SERVICES : SCHOONMAAK


SCHOONMAAK

 
Een nette en opgeruimde werkomgeving is niet alleen aangenaam voor u en uw werknemers, maar bovendien geeft het ook uw klanten een positieve indruk van uw zaak. Group Limas is dé partner voor de periodieke schoonmaak van uw administratieve of commerciële ruimtes. Van éénmanszaken tot kantoren van multinationals, steeds zorgt ons Cleaning Services-team voor een complete oplossing om uw zaak in perfecte staat te houden.

In samenspraak met u stellen we een planning op die het best bij de noden van uw bedrijf past. Hierbij houden we rekening met de frequentie en omvang van de schoonmaakopdrachten. Wil u maandelijks de vloeren laten poetsen of wekelijks uw hele kantoor van top tot teen onder handen laten nemen? Ons team is flexibel en houdt steeds rekening met uw wensen.

Ook het reinigen van tapijten behoort tot het takenpakket van onze schoonmakers. Er wordt gekeken naar het soort tapijt en aan de hand hiervan wordt dan de juiste reinigingsmethode geselecteerd.

Vraag meer informatie

GRATIS OFFERTE

Hebt u interesse in één van onze diensten? We contacteren u snel voor een gratis offerte op uw maat.

Naam
Gemeente
E-mail
Telefoon
Ik heb interesse in:

Bewezen Referenties

“Heb je een specifiek probleem waar je geen antwoord op vindt? Limas Facilities beweegt hemel en aarde om een concrete oplossing te zoeken.”

- Fernand van Meerbeeck -

“Het is ongelooflijk handig dat ze bij Limas het hele takenpakket aanbieden om mijn eigendommen te onderhouden. ”

- Sally Mermans -

“Ik had zo'n specifieke vraag voor mijn woning dat ik dacht dat niemand mij zou kunnen helpen. Tot ik Limas Facilities vond!”

- Kurt Broeckmans -

NIEUWS & TIPS


Schrijf je in om op de hoogte gehouden te worden van handige tips en tijdelijke promoties.