CLEANING SERVICES : INDUSTRIEEL ONDERHOUD


INDUSTRIEEL ONDERHOUD

 

Het onderhoud en de reiniging van uw industriële installaties is een essentiële taak om de efficiëntie, productiviteit en levensduur van uw firma op peil te houden. Uw machinepark en productieomgeving zijn de kern van uw bedrijf en verdienen het daarom om op regelmatige tijdstippen te worden gereinigd.

Naast het ontvetten en reinigen van uw werkomgeving, kan u ook op ons dienst doen voor ontstoffingswerken en opkuis van magazijnen en terreinen. Op die manier kunnen we uw gehele bedrijfsterrein in optimale staat houden.

Heeft u nood aan eenmalige oplossingen, dan is de kans groot dat we ook hierbij van dienst kunnen zijn. Onze specialisaties omhelzen onder meer het opkuisen van brand- en waterschade, graffiti verwijdering en het reinigen van daken, luifels en panelen.

Vraag meer informatie

 

 

GRATIS OFFERTE

Hebt u interesse in één van onze diensten? We contacteren u snel voor een gratis offerte op uw maat.

Naam
Gemeente
E-mail
Telefoon
Ik heb interesse in:

Bewezen Referenties

“Heb je een specifiek probleem waar je geen antwoord op vindt? Limas Facilities beweegt hemel en aarde om een concrete oplossing te zoeken.”

- Fernand van Meerbeeck -

“Het is ongelooflijk handig dat ze bij Limas het hele takenpakket aanbieden om mijn eigendommen te onderhouden. ”

- Sally Mermans -

“Ik had zo'n specifieke vraag voor mijn woning dat ik dacht dat niemand mij zou kunnen helpen. Tot ik Limas Facilities vond!”

- Kurt Broeckmans -

NIEUWS & TIPS


Schrijf je in om op de hoogte gehouden te worden van handige tips en tijdelijke promoties.